En blogg om begravningar och döden
Var finns vi?
Ring oss gärna på 08-644 98 70

Rengöring av gravstenen

av Begravningsentreprenören 25. april 2012 15:14

Så här års börjar man fundera på att plantera blommor på graven. När man kommer dit så upptäckeer man ofta att gravstenen är smutsig efter vinterns regn och snöfall. Det kanske till och med växer mossa på den. Det finns många sätt att rengöra den på. En borste och vanlig såpa kan vara ett första försök, miljövänligt också. Ofta räcker det med såpa om man gör rent någorlunda kontinuerligt. Men ibland kanske det inte räcker, man behöver ett mer för stenmaterial anpassat medel. Detta hittar man för det mesta hos stenfirmorna och naturligtvis hos de som säljer gravstenar. Var försiktig med de guldfärgade bokstäverna bara. 

Taggar: , ,

Blogg

Lägg till kommentar
biuquote
  • Kommentar
  • Förhandsgranskning
Loading


Månadslista

Kategorilista