En blogg om begravningar och döden
Var finns vi?
Ring oss gärna på 08-644 98 70

Att planera en begravning

av Begravningsrådgivare A 10. maj 2011 15:27

Det viktiga för oss som jobbar på en begravningsbyrå är att lyssna på vad du som anhörig önskar när det gäller planeringen av en begravning. En del vill göra det mesta själva och då är det viktigt att vi finns med och stöttar och hjälper till med den kunskap och erfarenhet vi har. I andra fall händer det att man inte vill eller orkar göra något själv och då tar vi hand om allt och du som anhörig kan lita på att det blir som du önskar utan att själv behöva vara delaktig i förberedelsearbetet. Oavsett vad du som anhörig väljer att göra mycket eller lite själv så är vi som byrå lyhörda för detta och vårt mål är alltid att det ska bli så bra som möjligt mitt i den saknad och sorg som ofta finns så påtagligt närvarande. För att detta ska fungera så bra som möjligt så är vår första träff här på kontoret viktig då du för möjlighet att berätta om de önskemål som finns. När du bokar tid, prata gärna med oss hur du kan förbereda dig inför mötet på byrån. Välkommen!

 

Taggar: , ,

Lägg till kommentar
biuquote
  • Kommentar
  • Förhandsgranskning
Loading


Månadslista

Kategorilista